Ook dit jaar zijn wij weer druk met het organiseren van de Zwem4daage Vlaardingen in ons Zwembad "De Kulk", dit jaar ook weer gepland van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni, er wordt dagelijks gezwommen maar enkele dagen op een andere starttijd dan we normaal gewent waren, dit om rekening te houden met andere gebruikers van het bad die dan hun les of training netjes af kunnen maken zonder gestoord te worden door ons.
De zwemles afdeling van ZVVS blijft maar iedere maand het diplomazwemmen organiseren samen met het team van de Kulk hier in Vlaardingen. Op zaterdag 20 april was het weer zover. Er werd die ochtend afgezwommen voor het B diploma. Alle vaardigheden werden door alle zwemmers keurig uitgevoerd en uiteraard was het dus na afloop in de clubruimte feest toen de diploma's werden uitgereikt aan: Julian Aleman, Isabel Brijs, Maya Elabboudi, Meryem Kilic, Nayra Salas Noordhoek, Lucas Remijnse, Jesper Wapenaar en Vlinder Westerhoff. Gefeliciteerd allemaal!
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen. Op zaterdagochtend 13 april hebben negen kanjers van onze vereniging mogen afzwemmen voor het A diploma. En net als vorige week bij het proefzwemmen lieten zij nu ook weer een bijzonder hoog niveau zien. De negen geslaagden: Lievian van Berkel, Lina Bouadli - Arfaoui, Nikola Dobrzanska, Aimée van Dorp, Anne Dunweg, Fee Anna de Groot, Youri Patsalias en Aynur Sener. Allemaal van harte gefeliciteerd!   
Naar aanleiding van diverse jaarlijkse feestdagen kunnen de zwemlessen op de volgende dagen helaas geen doorgang vinden.   Vrijdag 19 april              goede vrijdag Maandag 22 april          tweede paasdag Zaterdag 27 april           koningsdag Donderdag 30 mei        hemelvaartsdag Maandag 10 juni           tweede pinksterdag Om organisatorische redenen kunnen deze lessen niet worden ingehaald.  
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen. Op zaterdag 30 maart vond het afzwemmen plaats voor het C diploma. Samen met het team van de Kulk hebben wij dit georganiseerd en deze keer waren er wel bijzonder veel kandidaten voor geselecteerd. Onder leiding van zwemjuf Els werden alle onderdelen van het programma uitgevoerd en na afloop was de conclusie dat deze groep niet alleen erg groot was, maar ook erg goed! Allemaal geslaagd dus! 
Zwemles nieuws uit Vlaardingen van ZVVS. Nog steeds kiezen meer en meer leszwemmers ervoor om na het A, B en C zwemdiploma vrolijk verder te oefenen voor de hogere Zwemvaardigheidsdiploma's én de Snorkelcertificaten. Op zaterdag 23 maart werd er afgezwommen voor al die zwemdiploma's.
Zwemles nieuws uit Vlaardingen van ZVVS. Op 23 maart hebben vijf leszwemmers van onze vereniging afgezwommen voor het B diploma van Envoz. De geslaagden zijn: Mees Hoorweg, Nina Morelli, Lars Prook, Jan Klosowski en Levi Koppert. Allemaal gefeliciteerd!  
Op donderdag 14 maart zijn alle zwemmers van De Steenen Dijck uit Maassluis overgegaan naar de zwemvereniging Vlaardingen-Schiedam. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst na het wekelijkse zwemuurtje in De Dol-Fijn. De wethouders Van Waas en Bronsveld bedankten in aanwezigheid van twintig leden en hun begeleiders de voorzitter van DST, de vrijwilligers en het bestuur van ZVVS dat de handschoen heeft opgepakt en de leden overneemt. *
Iedere maand organiseert de zwemles afdeling van ZVVS in samenwerking met het team van de Kulk in Vlaardingen het proef- en diplomazwemmen. Op zaterdag 09 maart vond het diplomazwemmen voor A plaats en deze maal was het niveau van het afzwemmen wel heel erg hoog. Gekleed zwemmen, schoolslag, borstcrawl, het zag er allemaal fantastisch uit.
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen. Op zaterdagochtend 23 februari hebben zeven kanjers van onze vereniging mogen afzwemmen voor het zwemdiploma B van Envoz. Alle onderdelen werden door iedereen keurig uitgevoerd en ze gingen na afloop dus allemaal met het B diploma naar huis. De zeven geslaagden: Xavi Bouchrit, Noor Broxks, Amylia Krijnberg, Javey van de Meeberg, Yuriy van Ravens, Amina Alaae Sanssaoui en Sofia Snieder. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Pagina's