Naast het gewone A, B en C zwemdiploma kunnen bij ZVVS ook de hogere Zwemvaardigheidsdiploma's gehaald worden. Daarnaast hebben wij ook het keuzepakket Snorkelen. Steeds meer leszwemmers gaan na het C diploma door voor Zwemvaardigheid en we zien ook dat meer en meer leszwemmers kiezen voor het Snorkelen én, in het verlengde daarvan, voor Onderwaterhockey. Op zaterdag 08 december vond het afzwemmen voor de Zwemvaardigheidsdiploma's plaats. Ook was er ruimte vrijgemaakt voor een aantal snorkellaars die mochten afzwemmen.
De zwemles afdeling van ZVVS organiseert elke maand in samenwerking met het team van de Kulk hier in Vlaardingen het proef- en diplomazwemmen. Op zaterdag 08 december was dit ook weer het geval en er werd die ochtend afgezwommen voor het A diploma. ZVVS had zeven kandidaten geselecteerd en zij zwommen bijzonder netjes.
Binnenkort is het weer tijd voor het gebruikelijke rijtje feestdagen. Dat is erg gezellig, maar hierdoor komen er wel een aantal zwemlessen te vervallen omdat dan het zwembad de Kulk ook gesloten is. Dit jaar komen de lessen te vervallen op:   MAANDAG 24 DECEMBER DINSDAG 25 DECEMBER MAANDAG 31 DECEMBER en DINSDAG 01 JANUARI 2019.   Om organisatorische redenen kunnen deze vervallen lessen helaas niet worden ingehaald. Wij wensen u bijzonder fijne feestdagen! ZVVS REZ Commissie  
Zoals ieder jaar willen wij de traditie van onze 100 x 100 op tweede kerstdag voortzetten, alleen wilden wij het helemaal anders aan gaan pakken, heel veel ideëen zijn de revue gepasseerd maar verdwenen weer in de prullenbak, simpel omdat het gewoon niet haalbaar was op korte termijn en wij toch echt de 2018 editie de veranderingen door wilde voeren. Dus wij als organisatie om de tafel en brainstormen, ja leuk idee, maar is het haalbaar, wij vonden van wel en zijn er alles aan gaan doen om eerst alles op papier uit te werken.
Het houdt niet op; nog meer zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen.  Kinderen die maar niet genoeg kunnen krijgen van zwemmen kunnen na het behalen van de A, B en C diploma's vrolijk verder oefenen voor de hogere Zwemvaardigheidsdiploma's I, II en III. Er zijn er ook steeds meer die kiezen voor het keuzepakket Snorkelen. Dit pakket bestaat uit drie niveaus en voor deze drie diploma's wordt ook regelmatig diplomazwemmen georganiseerd.
Alweer zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen. Op zaterdagochtend 24 november hebben vijf zwemtalenten van onze vereniging mogen diplomazwemmen voor B. Er werd netjes gezwommen en allemaal gingen ze dus met een diploma op zak naar huis. De vijf geslaagden: Anouck Dobbelaar, Aleksandar Djuricic, Yildiz Hasanova, Jari Kal en Gönül Kaya. Allemaal van harte gefeliciteerd!
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen. Op 10 november hebben tien leszwemmers van ZVVS afgezwommen voor het A diploma. De geslaagden zijn: Duuk de Willigen, Amina Sanssaoui, Mees Hoorweg, Denise Esbach, Noor Broxks, Aleksander Djuricic, Viktor Djuricic, Silvijn Sterken, Lucas Remijnse en Luuk van Haren.   En op woensdag 14 november zijn Joey Groenhorst, Noud van Daalen en Niels Voogt ook geslaagd voor het A diploma. Allemaal gefeliciteerd!
De zwemles afdeling van ZVVS organiseert iedere maand in samenwerking met het team van de Kulk hier in Vlaardingen het proef- en diplomazwemmen. Op zaterdag 27 oktober vond het afzwemmen voor het B diploma plaats. Het was deze maal een behoorlijk grote groep én het was deze keer ook een hele goeie groep. Er werd werkelijk keurig schoolslag gezwommen en ook de andere slagen zoals enkelvoudige rugslag, rugcrawl en borstcrawl zagen er prima uit.
Op zaterdagochtend 13 oktober hebben zes van onze leszwemmers mogen diplomazwemmen voor A. Er werd erg netjes gezwommen en allemaal gingen ze met het zwemdiploma op zak naar huis. De zes geslaagden: Maryam Anhari, Yildïz Hasanova, Jari Kal, Ozge Kayalik, Yuriy Louis van Ravens en Stijn Zwanenburg. Allemaal van harte gefeliciteerd!
Naast zwemles voor A, B en C geven wij van ZVVS in Vlaardingen ook zwemlessen voor de hogere Zwemvaardigheidsdiploma's en het keuzepakket Snorkelen. Op zaterdag 06 oktober vond in de Kulk het afzwemmen plaats voor deze zwemdiploma's. Omdat het deze keer allemaal kleine groepjes waren was besloten om het afzwemmen te combineren.  Zowel bij de Zwemvaardigheidsgroepen als bij het Snorkelen werden door de geselecteerde kandidaten de vaardigheden erg goed uitgevoerd. Na afloop was het dan ook feest in de clubruimte tijdens de diploma uitreiking.

Pagina's