Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen: op 09 februari hebben zes kanjers van onze vereniging afgezwommen voor het A diploma. De geslaagden zijn: Julian Aleman, Lindsey Drop, Vajen Hamerslag, Jan Klosowski, Sjarona Wagtendonk en Jesper Wapenaar. Allemaal gefeliciteerd!  
In de laatse Nieuwsbrief van 2018 heeft u kunnen lezen wat de plannen zijn van het bestuur voor 2019. Eén van de plannen is een nieuwe website. Op 5 februari zitten we met de door ons gecontracteerde webdesigner "Webcare4all" aan tafel samen met de leden die info op de website plaatsen, om te bezien hoe we het snelst en simpelst tot een nieuwe website kunnen komen. Mocht u een tip hebben voro ons, meld dat aan secretaris@zvvs.nl
De zwemles afdeling van ZVVS organiseert iedere maand in samenwerking met de Kulk in Vlaardingen het proef- en diplomazwemmen. Op zaterdag 26 januari werd er afgezwommen voor B. ZVVS had hiervoor elf leszwemmers voor geselecteerd die allemaal alle vaardigheden prima bleken te beheersen. 
Op zaterdagochtend 12 januari hebben zeven zwemtalenten van ZVVS mogen diplomazwemmen. Er werd netjes gezwommen en allemaal gingen ze met het A diploma op zak naar huis. De zeven geslaagden: Fayley de Bruin, Meryem Kilic, Amylia Krijnberg, Nayra Noordhoek, Robine Slingerland, Sofia Snieder en Robine Wagenaar. Allemaal van harte gefeliciteerd!  
Het laatste ZVVS Zwemles nieuws van 2018. Op zaterdag 29 december vond in de Kulk het diplomazwemmen plaats voor het C Diploma. Nu is het zo dat meer en meer kinderen ervoor kiezen om na het B diploma verder te gaan dus het gevolg was dat er deze keer een enorme groep jongens en meisjes hun best mochten doen om het papiertje te halen; dik veertig leszwemmers.
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen: op zaterdagochtend 22 december hebben vijf leszwemmers van onze vereniging afgezwommen voor het B diploma. De geslaagden zijn: Noud van Daalen de Jel, Viktor Djuricic, Dinand Hogewoning, Niels Voogt en Stijn Zwanenburg. Allemaal gefeliciteerd!  
Naast het gewone A, B en C zwemdiploma kunnen bij ZVVS ook de hogere Zwemvaardigheidsdiploma's gehaald worden. Daarnaast hebben wij ook het keuzepakket Snorkelen. Steeds meer leszwemmers gaan na het C diploma door voor Zwemvaardigheid en we zien ook dat meer en meer leszwemmers kiezen voor het Snorkelen én, in het verlengde daarvan, voor Onderwaterhockey. Op zaterdag 08 december vond het afzwemmen voor de Zwemvaardigheidsdiploma's plaats. Ook was er ruimte vrijgemaakt voor een aantal snorkellaars die mochten afzwemmen.
De zwemles afdeling van ZVVS organiseert elke maand in samenwerking met het team van de Kulk hier in Vlaardingen het proef- en diplomazwemmen. Op zaterdag 08 december was dit ook weer het geval en er werd die ochtend afgezwommen voor het A diploma. ZVVS had zeven kandidaten geselecteerd en zij zwommen bijzonder netjes.
Binnenkort is het weer tijd voor het gebruikelijke rijtje feestdagen. Dat is erg gezellig, maar hierdoor komen er wel een aantal zwemlessen te vervallen omdat dan het zwembad de Kulk ook gesloten is. Dit jaar komen de lessen te vervallen op:   MAANDAG 24 DECEMBER DINSDAG 25 DECEMBER MAANDAG 31 DECEMBER en DINSDAG 01 JANUARI 2019.   Om organisatorische redenen kunnen deze vervallen lessen helaas niet worden ingehaald. Wij wensen u bijzonder fijne feestdagen! ZVVS REZ Commissie  
Het houdt niet op; nog meer zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen.  Kinderen die maar niet genoeg kunnen krijgen van zwemmen kunnen na het behalen van de A, B en C diploma's vrolijk verder oefenen voor de hogere Zwemvaardigheidsdiploma's I, II en III. Er zijn er ook steeds meer die kiezen voor het keuzepakket Snorkelen. Dit pakket bestaat uit drie niveaus en voor deze drie diploma's wordt ook regelmatig diplomazwemmen georganiseerd.

Pagina's