Zwemvaardigheid en snorkelen afgezwommen op 08 december.

Naast het gewone A, B en C zwemdiploma kunnen bij ZVVS ook de hogere Zwemvaardigheidsdiploma's gehaald worden. Daarnaast hebben wij ook het keuzepakket Snorkelen. Steeds meer leszwemmers gaan na het C diploma door voor Zwemvaardigheid en we zien ook dat meer en meer leszwemmers kiezen voor het Snorkelen én, in het verlengde daarvan, voor Onderwaterhockey.

Op zaterdag 08 december vond het afzwemmen voor de Zwemvaardigheidsdiploma's plaats. Ook was er ruimte vrijgemaakt voor een aantal snorkellaars die mochten afzwemmen.

De geslaagden van Zwemvaardigheid I: Amir Ismail Belhadji, Zakaria Bourkarhihi, Rafael Fortes, Finn van IJperen, Jente Jansen, Wiktor Krol, Nermyn Mhamdi, Mila de Ruiter en Stefanie Smith. De geslaagden van Zwemvaardigheid II: Christel Kösters, Natalia Maczka en Cyrine Mhamdi. De geslaagden van Zwemvaardigheid III: Robyn Brouwer, Amy van Gestel en Jay Stolk. 

De geslaagden van het Snorkelen niveau I: Daan van den Berg, Jurian van Berkel, Floortje Kleijwegt, Simon van der Lugt, Tygo de Ruiter en Milan Vredenbregt. De geslaagde van Snorkelen niveau II: Hasnae Bourkarhihi. Gefeliciteerd allemaal!