Gezellige activiteiten van de Trimploeg!

Dat we lekker en best wel hard kunnen zwemmen dat weten we allemaal wel. Zo vaak je maar wilt op dinsdag, donderdag en vrijdagavond. Maar weten jullie dat we daarnaast ook gezellige dingen ondernemen?

We hebben dit afgelopen seizoen de sleutel gekregen van ons clubhuis. Carolien, Robert, Jaap en ik zorgen ervoor dat we iedere donderdag na de training even lekker kunnen bijkletsen met een hapje en drankje. En ik kan je zeggen dat het steeds drukker en gezelliger wordt. Als extraatje proberen we ieder kwartaal een uitgebreide donderdagborrel te organiseren en inmiddels hebben we er al twee gehad. De nieuwjaarsborrel en de paasborrel. Beide avonden werden druk bezocht en de sfeer was top.

Ook hebben we een toost uitgebracht op het 40 jarig jubileum van Florien. Zij werd door Fenny officieel gehuldigd met een prachtig gouden ZVVS speldje en een mooie bos bloemen. Florien trakteerde op de drankjes en had heerlijke hapjes meegenomen. Het werd een top avond, waarvoor dank aan Florien!

Naast het zwemmen en de wekelijkse borrel op donderdag zijn we weer met z'n allen wezen bowlen en steengrillen. Klinkt misschien ouderwets maar dat is echt bere gezellig met elkaar! Dit jaarlijkse uitje was oorspronkelijk het feestje van de dinsdagavondclub onder leiding van Cobie maar is inmiddels uitgegroeid tot een feestje voor alle trimzwemmers.

Zo starten we een nieuw zwemseizoen inmiddels al een aantal jaar met een fietsuitje. Uit betrouwbare bron heb ik inmiddels vernomen dat de nieuwe route al is uitgezet door Willem en het belooft weer een heerlijke dag te worden waarin "het hapje en drankje" onderweg zeker niet vergeten gaat worden.

Noteer hiervoor 1 september 2018 in je agenda en geef je op bij één van de barcommissieleden, Carolien, Robert, Jaap of Loes. Start vanaf de Kulk rond 12:00 uur!

Hoop jullie allemaal te zien in het zwembad, maar ook bij de daarnaast georganiseerde gezellige activiteiten.

Groetjes, Loes