Nieuws van Loes. Leuke avondjes en een verjaardag.

Het trimzwemjaar vordert weer lekker.

 

De opkomst is op zowel de dinsdag, donderdag als vrijdag heel goed en gelukkig is er een goede vervanger gevonden voor de trainers Ina en Andre. Clara neemt nu één van de trainingen over. Ze staat met veel enthousiasme op de kant en laat ons aardig wat kilometers maken. Ook haar techniektrainingen slaan goed aan, kortom we zijn weer helemaal blij en hopen Clara nog lang te mogen houden.

 

Dit geldt natuurlijk ook voor Cobie, Marianne, René en Léon. Op de donderdag staat er iedere week een andere trainer op de kant. Voor de dinsdag is Cobie al jaren ons vertrouwde gezicht. Stuk voor stuk verzorgen ze heel erg leuke trainingen. Behalve natuurlijk de zeemanslag van Marianne, daar vinden we niks an. Maar als Marianne ons dan als beloning een BonBonBlock geeft zijn we toch weer blij met haar. smiley

Ook groeit het aantal trimzwemmers die na de donderdag training nog gezellig even wat komt drinken in het clubhuis. Maar natuurlijk moeten we eerst met z'n allen het bad schoonmaken. Gelukkig maakt niemand hier een probleem van en iedere donderdagavond is het bad weer spik en span! 

In maart hebben we onze jaarlijkse "Bowling & Steengrill avond" weer gehouden. Maar liefst 19 leden hadden zich aangemeld. Het was een bere gezellige avond met als grote winnaar Frans (Telraam) Smeets. Die avond hebben we ook alvast gezongen voor Harald z'n vijftigste verjaardag, een voorproefje, want daarna heeft Harald in het clubhuis nog een heerlijke taart getrakteerd. Mmmmmm!

 

Het volgende evenement staat alweer gepland op donderdagavond 20 juni a.s.:  "MIDZOMER BORREL". Zet allemaal deze 20e juni in je agenda want we gaan er ook hier weer een gezellige zomerse avond van maken. Dus haal je rieten rokje en Hawaï shirt alvast maar uit de kast en kom gezellig, de hapjes zijn tenslotte weer gratis! cheeky  Ook leuk om alvast te noteren is zaterdag 7 september, want dan staat "ONS JAARLIJKS FIETSUITJE" gepland en ook hier is iedereen weer welkom!  Opgeven kan bij Carolien, Robert Willem of bij mij.

Zo, iedereen is weer op de hoogte van het wel en wee van de trimploeg en alle belangrijke data wijn weer genoemd.  Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust! Zie jullie weer in het bad, in het clubhuis en op één van de evenementen die nog gaan volgen.

Loes