Nieuws van Loes: Nieuwjaar en afscheid.

Nieuws van Loes: Nieuwjaar en afscheid.

 

Allereerst wens ik jullie natuurlijk een fantastisch, gezond en sportief 2019 toe! Dat we maar weer met veel plezier veel kilometers mogen maken in de onze Kulk.

We hebben 2018 afgesloten met een mooie afscheidsborrel voor onze Ina. Zonder Ina wordt het anders. Heel wat baantjes hebben we gezwommen onder haar leiding. Heerlijke trainingen gaf zij en moe maar voldaan kwamen we telkens weer uit het water. Haar motto was: lekker meedoen maar luister naar je lichaam. Ook de periode dat Cobie langdurig ziek was stond "onze Ina"zelfs op de dinsdagavond op de kant om ons te trainen. Voor ons, maar zeker voor Ina zal dit nieuwe jaar anders worden. Gelukkig heeft ze een nieuwe uitdaging gevonden: het opvoeden van haar schattige viervoeter Bohdy. 

Lieve Ina, bedankt dat je er al die jaren voor ons was, je bent een geweldige trainster. We hopen je nog eens te zien en wat ons betreft hopen we dat je op een dag gewoon weer bij ons op de kant staat. smiley

 

Ook trainer Andre heeft ons helaas verlaten. Hij gaat zich inzetten voor zwemles aan gehandicapten. Wij wensen hem daarin heel veel succes en bedanken ook hem natuurlijk voor alle jaren dat hij op de kant stond en ons voorzag van "technische" trainingen.

Het nieuwe jaar hebben we geopend met een gezellige nieuwjaarsborrel voor alle trimmers en trainers. De opkomst was weer fantastisch en steeds meer trimmers weten het clubhuis te vinden. De champagne van Frans vloeide rijkelijk en uiteindelijk gingen de voetjes weer van de vloer op de klanken van de gezellige playlist van Robert.

Het wordt steeds gezelliger in ons clubhuis en de barcommissie doet zijn best om minimaal vier keer per jaar een themaborrel te organiseren op de donderdagavond. De volgende "Paasborrel" staat gepland en zal ergens eind maart worden gehouden. We houden jullie op de hoogte. We hopen dan weer op een gezellige opkomst van jullie allemaal.

Lieve zwemvrienden, ik zie jullie graag het gehele jaar 2019 in goede gezondheid in de Kulk. We gaan er weer een mooi en sportief jaar van maken!

 

Loes