Trimzwemmers gaan fietsen en vieren oktoberfest.

Het trimseizoen is alweer lekker op gang. Tijd voor een verslagje van de trimmers.

We hebben het seizoen weer geopend met onze gebruikelijke fietstocht, uitgezet door Willem. Wat heeft hij onze benen weer laten trappen zeg pfff. Helaas moest Rob afhaken, dus ik zou zeggen Rob volgend jaar een E bike kopen en lekker weer meegaan want je hebt wat gemist. We startten eerst een ronde door de mooie broekpolder om vervolgens de overvaart te maken richting het Brielse meer. Het hele meer zijn we rondgefietst. Maar natuurlijk wel met de nodige stops waar de drank goed vloeide en de hapjes in overvloed aanwezig waren. Heerlijk was 't! De laatste stop was bij de Griek waar ook Cobie en Rob weer aanschoven. Het was weer een geslaagde start van een nieuw zwemseizoen, waar we ook direct maar weer de datum hebben gepland voor een themaborrel in het clubhuis.

Dat werd uiteindelijk een Oktoberfest en we vierden dit op donderdag 18 oktober. En gefeest hebben we! Met veel lederhosen en Dirndle jurkjes in alle varianten gingen de beentjes van de vloer op de maat van echte Duitse Schlagers. Ook de Duitse hapjes ontbraken niet zoals flamkuchen, Duitse worsten en echte pretsels. Wat we er net hadden afgezwommen zat er die avond gelijk weer aan haha. En natuurlijk werd 't bier geschonken in echte bierpullen. Kortom het was weer een bere gezellig feestje.

Ik wil nog wel even vermelden dat de avond werd gesponsord door onze gulle Johan. Voor nu gaan we weer even gewoon trainen op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Maar ondertussen hebben we de volgende themaborrel alweer gepland. Het wordt een nieuwjaarsborrel voor alle trimzwemmers en trainers op donderdagavond 3 januari. De dresscode is -feestelijk nieuwjaar-.

Dus blok deze datum allemaal in je agenda en kom gezellig!

Groetjes, Loes