De zwemmers van de Steenen Dijck hebben een nieuw thuis bij ZVVS.

Op donderdag 14 maart zijn alle zwemmers van De Steenen Dijck uit Maassluis overgegaan naar de zwemvereniging Vlaardingen-Schiedam. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst na het wekelijkse zwemuurtje in De Dol-Fijn. De wethouders Van Waas en Bronsveld bedankten in aanwezigheid van twintig leden en hun begeleiders de voorzitter van DST, de vrijwilligers en het bestuur van ZVVS dat de handschoen heeft opgepakt en de leden overneemt. *

Voorzitter Ella Steehouwer stopt na 37 met haar bestuurstaak en omdat er geen opvolgers bleken te zijn dreigde het zwemmen voor hun leden te verdwijnen. In overleg met de gemeente is een oplossing gevonden bij de zwemvereniging Vlaardingen-Schiedam. ZVVS heeft in het zwembad Dol-Fijn ook een trainingsuur voor de wedstrijdzwemmers en onder hun leden zijn veel zwemmers en waterpolo-spelers uit Maassluis en Maasland. ZVVS wil de taak overnemen, want zij vindt het belangrijk dat ook mensen met een handicap met plezier kunnen zwemmen.

De zwemmers van de Steenen Dijck kunnen nu elke donderdagavond van 19.15-19.45 heerlijk blijven zwemmen in zwembad de Dol-Fijn.

Nieuwe leden zijn altijd welkom, aanmelden kan bij ledenadministratie@zvvs.nl  of telefoon 0104358722

* En het ZVVS bestuur kreeg net als de afscheid nemende voorzitter een boeket van de wethouders voor de inzet tot heden.