Zondag 10 februari was de 3e wedstrijd in de nationale competitie. ZVVS neemt deel aan de A-klass competitie. De op een na hoogste competitie van Nederland. Tijdens de wedstrijden in deze competitie zwem je voor het team, om met een snelle tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen. En snel werd er gezwommen door de 30 zwemmers die aan de start verschenen. Het totaal aantal punten van de wedstrijd was voldoende om van een 5e naar 3e plek in de competitie te stijgen. De top 4 promoveert naar de landelijke hoofdklasse.
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen: op 09 februari hebben zes kanjers van onze vereniging afgezwommen voor het A diploma. De geslaagden zijn: Julian Aleman, Lindsey Drop, Vajen Hamerslag, Jan Klosowski, Sjarona Wagtendonk en Jesper Wapenaar. Allemaal gefeliciteerd!  
In de laatse Nieuwsbrief van 2018 heeft u kunnen lezen wat de plannen zijn van het bestuur voor 2019. Eén van de plannen is een nieuwe website. Op 5 februari zitten we met de door ons gecontracteerde webdesigner "Webcare4all" aan tafel samen met de leden die info op de website plaatsen, om te bezien hoe we het snelst en simpelst tot een nieuwe website kunnen komen. Mocht u een tip hebben voro ons, meld dat aan secretaris@zvvs.nl
De zwemles afdeling van ZVVS organiseert iedere maand in samenwerking met de Kulk in Vlaardingen het proef- en diplomazwemmen. Op zaterdag 26 januari werd er afgezwommen voor B. ZVVS had hiervoor elf leszwemmers voor geselecteerd die allemaal alle vaardigheden prima bleken te beheersen. 
Nieuws van Loes: Nieuwjaar en afscheid.   Allereerst wens ik jullie natuurlijk een fantastisch, gezond en sportief 2019 toe! Dat we maar weer met veel plezier veel kilometers mogen maken in de onze Kulk.
Geen training op 24 januari a.s. in Schiedam dit i.v.m. onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan de nieuwe beweegbare bodem, zal het wedstrijdbad op 24 januari helaas niet beschikbaar zijn.
Op zaterdagochtend 12 januari hebben zeven zwemtalenten van ZVVS mogen diplomazwemmen. Er werd netjes gezwommen en allemaal gingen ze met het A diploma op zak naar huis. De zeven geslaagden: Fayley de Bruin, Meryem Kilic, Amylia Krijnberg, Nayra Noordhoek, Robine Slingerland, Sofia Snieder en Robine Wagenaar. Allemaal van harte gefeliciteerd!  
Het laatste ZVVS Zwemles nieuws van 2018. Op zaterdag 29 december vond in de Kulk het diplomazwemmen plaats voor het C Diploma. Nu is het zo dat meer en meer kinderen ervoor kiezen om na het B diploma verder te gaan dus het gevolg was dat er deze keer een enorme groep jongens en meisjes hun best mochten doen om het papiertje te halen; dik veertig leszwemmers.
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen: op zaterdagochtend 22 december hebben vijf leszwemmers van onze vereniging afgezwommen voor het B diploma. De geslaagden zijn: Noud van Daalen de Jel, Viktor Djuricic, Dinand Hogewoning, Niels Voogt en Stijn Zwanenburg. Allemaal gefeliciteerd!  
Door: Elke Helmus Afgelopen weekend was het Nederlands Junioren Jeugd Kampioenschap. Eindelijk mochten de zwemmers met een limiet van start op dit toernooi. Het was een succesvol weekend met 4 Nederlandse Kampioenen.

Pagina's