Ook dit jaar zijn wij weer druk met het organiseren van de Zwem4daage Vlaardingen in ons Zwembad "De Kulk", dit jaar ook weer gepland van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni, er wordt dagelijks gezwommen maar enkele dagen op een andere starttijd dan we normaal gewent waren, dit om rekening te houden met andere gebruikers van het bad die dan hun les of training netjes af kunnen maken zonder gestoord te worden door ons.
Nog net voor de paasdagen, werd de laatste wedstrijd van het LAC-LAM circuit gezwommen. De wedstrijd werd gezwommen in Rozenburg. Het was een rustige, korte wedstrijd met 22 zwemmers van ZVVS aan de start. De wedstrijd begon met een lange afstand, de 400m wisselslag met Tessa en Thierry aan de start. Volgens waren er enkele kortere afstanden, zoals de 50m rugslag, 50m vlinderslag en 100m vlinderslag.  Zwemmers aan de start waren Karlijn, Michelle, Evelyn, Femke, Lydia, Efe, Bjorn, Metehan, Julia, Floortje, Marjolijn, Sanne, Erik.
De zwemles afdeling van ZVVS blijft maar iedere maand het diplomazwemmen organiseren samen met het team van de Kulk hier in Vlaardingen. Op zaterdag 20 april was het weer zover. Er werd die ochtend afgezwommen voor het B diploma. Alle vaardigheden werden door alle zwemmers keurig uitgevoerd en uiteraard was het dus na afloop in de clubruimte feest toen de diploma's werden uitgereikt aan: Julian Aleman, Isabel Brijs, Maya Elabboudi, Meryem Kilic, Nayra Salas Noordhoek, Lucas Remijnse, Jesper Wapenaar en Vlinder Westerhoff. Gefeliciteerd allemaal!
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen. Op zaterdagochtend 13 april hebben negen kanjers van onze vereniging mogen afzwemmen voor het A diploma. En net als vorige week bij het proefzwemmen lieten zij nu ook weer een bijzonder hoog niveau zien. De negen geslaagden: Lievian van Berkel, Lina Bouadli - Arfaoui, Nikola Dobrzanska, Aimée van Dorp, Anne Dunweg, Fee Anna de Groot, Youri Patsalias en Aynur Sener. Allemaal van harte gefeliciteerd!   
Naar aanleiding van diverse jaarlijkse feestdagen kunnen de trainingen van het Trimzwemmen op de volgende dagen helaas geen doorgang vinden.   Vrijdag 19 april                   goede vrijdag Donderdag 30 mei             hemelvaartsdag Het team Trimzwemmen van ZVVS wenst u fijne feestdagen!    
Naar aanleiding van diverse jaarlijkse feestdagen kunnen de zwemlessen op de volgende dagen helaas geen doorgang vinden.   Vrijdag 19 april              goede vrijdag Maandag 22 april          tweede paasdag Zaterdag 27 april           koningsdag Donderdag 30 mei        hemelvaartsdag Maandag 10 juni           tweede pinksterdag Om organisatorische redenen kunnen deze lessen niet worden ingehaald.  
Veel goede zwemprestaties van ZVVS zwemmers in een druk zwemweekend. 
Door: Elke Helmus Een super prestatie, zeker omdat het pas ons 2e jaar is in deze hoogste klasse van de regiocompetitie. Vorige week was er ook al de promotie naar de hoofdklasse in de nationale competitie. Dubbelfeest.
Zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen. Op zaterdag 30 maart vond het afzwemmen plaats voor het C diploma. Samen met het team van de Kulk hebben wij dit georganiseerd en deze keer waren er wel bijzonder veel kandidaten voor geselecteerd. Onder leiding van zwemjuf Els werden alle onderdelen van het programma uitgevoerd en na afloop was de conclusie dat deze groep niet alleen erg groot was, maar ook erg goed! Allemaal geslaagd dus! 
ZVVS dames 1 heeft het kampioenschap in de 2e klasse bond binnengehaald door een 5-13 overwinning op de Ham in Krommenie.

Pagina's