voorlichting Diana Dutilh over campagne die van start gaat

Komende week gaat een hele grote campagne van start om onze sport, de waterpolo, in een mooi en goed daglicht te houden of eigenlijk…. Om ‘m terug te brengen! Steeds vaker zien we langs het bad, in het water, maar ook vanaf de tribune allerlei ontwikkelingen die “we” in onze sport niet willen. En met “we” bedoelen we ook “we”.

 

Gaan wij dan de ouders van onze kinderen opvoeden en zeggen hoe het hoort? Nee…. dat gaan wij niet, dat kunnen jullie prima zelf! Maar wat wij wel gaan doen, is je aandacht vragen, aandacht voor onze sport. Wij nodigen alle ouders uit om samen met onze eigen Olympische scheidsrechter Diana Dutilh te kijken naar onze spelregels. Wij willen graag dat iedereen het spelletje snapt! En niet op Olympisch niveau, maar op ons eigen clubniveau, het niveau van onze kinderen!

Wij nodigen je uit voor dinsdag, 3 oktober 2017 om 20.00 uur in het clubhuis. Diana Dutilh zal je meenemen in de wereld van het fluiten, in de wereld van onze kinderen en in de wereld van de waterpoloregels. Zij neemt je mee in de wereld hoe wij graag willen dat we binnen onze vereniging met elkaar omgaan, hoe we elkaar aanspreken, hoe we het leuk houden, uit en thuis en wat onze rol daarin is!

Spelregels staat hoog in het vaandel op deze avond. En denk niet…ach, die regels weet ik allemaal wel…. Dat is niet zo… zelfs als je op topniveau fluit, de finale op het WK afgelopen zomer of de bronzen wedstrijd in Rio op de Olympische Spelen, je maakt als scheidsrechter altijd fouten…. En hoe ga je daar dan mee om!

 

Ik neem je heel graag mee in die wereld, ik zou graag mijn scheidsrechterswereld projecteren op onze club en je op “Olympisch niveau” brengen op het gebied van spelregels en hoe wij het organiseren binnen onze club!

Om te weten voor hoeveel mensen we koffie en thee zetten, is het fijn als je laat weten of je komt en met hoeveel personen! Roep iedereen op om deze avond bij te wonen, wij gaan dit jaar geschiedenis schrijven en ik zou willen dat je daar bij bent!

Met vriendelijke groeten
Diana Dutilh