Zondag 10 februari was de 3e wedstrijd in de nationale competitie. ZVVS neemt deel aan de A-klass competitie. De op een na hoogste competitie van Nederland. Tijdens de wedstrijden in deze competitie zwem je voor het team, om met een snelle tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen. En snel werd er gezwommen door de 30 zwemmers die aan de start verschenen. Het totaal aantal punten van de wedstrijd was voldoende om van een 5e naar 3e plek in de competitie te stijgen. De top 4 promoveert naar de landelijke hoofdklasse.
In de laatse Nieuwsbrief van 2018 heeft u kunnen lezen wat de plannen zijn van het bestuur voor 2019. Eén van de plannen is een nieuwe website. Op 5 februari zitten we met de door ons gecontracteerde webdesigner "Webcare4all" aan tafel samen met de leden die info op de website plaatsen, om te bezien hoe we het snelst en simpelst tot een nieuwe website kunnen komen. Mocht u een tip hebben voro ons, meld dat aan secretaris@zvvs.nl
Geen training op 24 januari a.s. in Schiedam dit i.v.m. onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan de nieuwe beweegbare bodem, zal het wedstrijdbad op 24 januari helaas niet beschikbaar zijn.
Door: Elke Helmus Afgelopen weekend was het Nederlands Junioren Jeugd Kampioenschap. Eindelijk mochten de zwemmers met een limiet van start op dit toernooi. Het was een succesvol weekend met 4 Nederlandse Kampioenen.
Beste zwemmers, Er zijn geen trainingen vanaf maandagavond 24 december tot en met nieuwjaarsdag. Woensdag 2 januari beginnen de trainingen weer. Fijne feestdagen en tot volgend jaar!
Door: Elke Helmus   Zondag 9 december 2018 hebben de Minioren en Junioren van ZVVS weer hun beste beenslag voorgezet. In totaal verschenen er 21 zwemmers van ZVVS aan de start. Er werden maar liefst 31 medailles in de wacht gesleept, 16x goud, 10x zilver en 5x brons. Zo waren er medailles voor Zo waren er medailles voor: Nick Dirks, 1e op de 100m schoolslag, 50m vlinderslag en 100m wisselslag Joey Pop, 1e op de 50m vrije slag en 2e op de 200m wisselslag Pelle van der Steen, 1e op de 100m schoolslag, 50m vlinderslag en 100m wisselslag

Pagina's