Beste zwemmers, Er zijn geen trainingen vanaf maandagavond 24 december tot en met nieuwjaarsdag. Woensdag 2 januari beginnen de trainingen weer. Fijne feestdagen en tot volgend jaar!
Door: Elke Helmus   Zondag 9 december 2018 hebben de Minioren en Junioren van ZVVS weer hun beste beenslag voorgezet. In totaal verschenen er 21 zwemmers van ZVVS aan de start. Er werden maar liefst 31 medailles in de wacht gesleept, 16x goud, 10x zilver en 5x brons. Zo waren er medailles voor Zo waren er medailles voor: Nick Dirks, 1e op de 100m schoolslag, 50m vlinderslag en 100m wisselslag Joey Pop, 1e op de 50m vrije slag en 2e op de 200m wisselslag Pelle van der Steen, 1e op de 100m schoolslag, 50m vlinderslag en 100m wisselslag
Zoals ieder jaar willen wij de traditie van onze 100 x 100 op tweede kerstdag voortzetten, alleen wilden wij het helemaal anders aan gaan pakken, heel veel ideëen zijn de revue gepasseerd maar verdwenen weer in de prullenbak, simpel omdat het gewoon niet haalbaar was op korte termijn en wij toch echt de 2018 editie de veranderingen door wilde voeren. Dus wij als organisatie om de tafel en brainstormen, ja leuk idee, maar is het haalbaar, wij vonden van wel en zijn er alles aan gaan doen om eerst alles op papier uit te werken.
Door: Elke Helmus   Afgelopen zaterdag 27 oktober deed Sophia van Droffelaar, zwemster van ZVVS mee aan de Nederlands Junioren Kampioenschap lange afstand. Zij zwom zich zeer sterk naar de 5de plaats op de 800m vrije slag. Met een tijd van 09.41.64 verbeterde zij haar inschrijftijd met 7 seconden en daarmee zette ze haar beste seizoentijd neer. Helaas niet voldoende voor een podiumplaats. Maar met dit mooie persoonlijk record kan ze terug kijken op een geslaagde deelname aan het kampioenschap.  
Door: Sabrina Pop Zaterdag 13 oktober  was het zo ver, 10 graden, regen en wind ideale omstandigheden om lekker met de kinderen in een zwembad te zitten……… O nee zaterdag 13 oktober 2018 en het is 27 graden onbewolkt heerlijk zomerweer, zat mijn kind nu toch maar op …..

Pagina's