Ook dit jaar zijn wij weer druk met het organiseren van de Zwem4daage Vlaardingen in ons Zwembad "De Kulk", dit jaar ook weer gepland van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni, er wordt dagelijks gezwommen maar enkele dagen op een andere starttijd dan we normaal gewent waren, dit om rekening te houden met andere gebruikers van het bad die dan hun les of training netjes af kunnen maken zonder gestoord te worden door ons.
Nog net voor de paasdagen, werd de laatste wedstrijd van het LAC-LAM circuit gezwommen. De wedstrijd werd gezwommen in Rozenburg. Het was een rustige, korte wedstrijd met 22 zwemmers van ZVVS aan de start. De wedstrijd begon met een lange afstand, de 400m wisselslag met Tessa en Thierry aan de start. Volgens waren er enkele kortere afstanden, zoals de 50m rugslag, 50m vlinderslag en 100m vlinderslag.  Zwemmers aan de start waren Karlijn, Michelle, Evelyn, Femke, Lydia, Efe, Bjorn, Metehan, Julia, Floortje, Marjolijn, Sanne, Erik.
Veel goede zwemprestaties van ZVVS zwemmers in een druk zwemweekend. 
Door: Elke Helmus Een super prestatie, zeker omdat het pas ons 2e jaar is in deze hoogste klasse van de regiocompetitie. Vorige week was er ook al de promotie naar de hoofdklasse in de nationale competitie. Dubbelfeest.
Zondag 24 maart slaagden de zwemmers van ZVVS erin te promoveren naar de hoofdklasse van de nationale competitie. Zij hielden stand in de top 4 van de A-klasse en daarmee is de promotie een feit. De wedstrijd werd gestart met 10 seconden voorsprong op de nummer 4 HZPC en 90 seconden op Parkstad, de nummer 5 in de competitie.
Op donderdag 14 maart zijn alle zwemmers van De Steenen Dijck uit Maassluis overgegaan naar de zwemvereniging Vlaardingen-Schiedam. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst na het wekelijkse zwemuurtje in De Dol-Fijn. De wethouders Van Waas en Bronsveld bedankten in aanwezigheid van twintig leden en hun begeleiders de voorzitter van DST, de vrijwilligers en het bestuur van ZVVS dat de handschoen heeft opgepakt en de leden overneemt. *
Door: Elke Helmus Afgelopen weekend was de jaargang finale minioren. Dit is dé wedstrijd voor de snelste minioren van Nederland in een 25m bad. ZVVS zwemmers Thierry Zulver en Nikodim Markovic presteerde super goed.
Inloop op 11 en 15 maart. Welke vragen, ideeën of bijdrage heb jij om de afdeling nog sterker, leuker, beter te maken?
FIRST SWIMMEETING 2019 Wegens groot succes willen wij de ZVVS zwemmers weer de gelegenheid geven om ook dit jaar weer naar Gent te gaan voor de FIRST SWIMMEETING 2019. Deze wordt gehouden op op 04 mei en 05 mei 2019 in het zwembad van "Lago Gent Rozebroeken" (Sint-Amandsberg) - Victor Braeckmanlaan 180 in België.

Pagina's